Samsung voorziet Galaxy S8 en S8+ van september-update met AR Emoji en meer

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ worden bijgewerkt met een update. Beveiligingsupdate september 2018 is beschikbaar voor het toestel, en deze update breidt ook de camera-mogelijkheden verder uit.

Galaxy S8: september-update

In Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S8 en S8+. De twee devices van de Koreaanse fabrikant worden bijgewerkt met beveiligingsupdate september 2018. Deze update werd begin deze maand door Google vrijgegeven.

Naast de nieuwe beveiligings-patch wordt de camera uitgebreid met nieuwe opties. Gebruikers van het toestel kunnen vanaf nu gebruik maken van AR Emoji. DroidApp schreef eerder al dat Samsung de functie uit zou rollen naar de Galaxy S8-serie, en dat is dus nu het geval. AR Emoji laat je foto’s maken met een ander ‘masker’.

Samsung Galaxy S8 AR Emoji

Een andere nieuwe feature is de Super Slow-mo functie. Hiermee kun je slow-motion video’s maken, waarbij automatisch bewegingen gedetecteerd worden. Ook kun je handmatig focussen op beweging en zo de video vertraagd opnemen. De kwaliteit hiervan is in 720p HD resolutie met een framerate van 480 fps.

Zodra de update voor je S8 beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Lees ook ons overzicht met Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel