Samsung Galaxy S9 en S9+ deze week met 100 euro cashback

Nog op zoek naar een nieuwe telefoon en uitgekomen bij de Galaxy S9? Deze week kun je de smartphone met 100 euro cashback aanschaffen. We zetten de details van deze tijdelijke actie voor je op een rij.

Cashback op Galaxy S9

Samsung’s high-end smartphone, de Galaxy S9, hebben we eerder uitgebreid besproken in onze Samsung Galaxy S9 review. De smartphone is een complete telefoon, voorzien van een mooi design met een 5,8 inch AMOLED-beeldscherm, 12 megapixel camera en snelle Exynos octa-core processor. De smartphone kwam op de markt met Android 8.0 Oreo, maar sinds deze kerst is de Android Pie update beschikbaar voor de telefoon. De Galaxy S9+ heeft een 6,2 inch display en dual-camera, en (daardoor) ook een grotere accu.

Samsung Galaxy S9 reviewSamsung Galaxy S9 review

Tijdelijk kun je de Galaxy S9 en S9+ met extra korting aanschaffen. Het gaat om een cashback-actie van 100 euro, waardoor je de smartphones met extra voordeel kunt halen. Je krijgt de Galaxy S9 mee voor 499 euro en de S9+ voor 579 euro. Het gaat zowel om een los toestel als in combinatie met een abonnement.

De aanbieding is geldig tot en met 30 december 2018, alleen bij MediaMarkt, dus wees er snel bij. Je kunt de aanbieding hier bij MediaMarkt vinden. Na aanschaf kun je je toestel registreren bij Samsung voor de cashback-actie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel