Samsung Galaxy S9 en S9+ krijgen beveiligingsupdate december 2018

Samsung rolt een nieuwe update uit naar de Samsung Galaxy S9 en S9+. De twee high-end devices van de Koreaanse fabrikant worden bijgewerkt met de security-patch van december 2018.

December-patch voor Galaxy S9

Er rolt vanaf nu een update binnen op je toestel, tenminste, als je in het bezit bent van een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+. DroidApp-lezer Theo laat ons weten dat de update vanaf nu wordt aangeboden op zijn telefoon. Eerder kwam de update al beschikbaar voor diverse andere toestellen, waaronder ook Samsung-devices.

Samsung Galaxy S9 december update

Het gaat om een update die rond de 60MB groot is en betreft beveiligingsupdate december 2018. Deze update pakt enkele tientallen kwetsbaarheden aan die in het Android-systeem zijn gevonden. Daarnaast heeft Samsung zelf ook nog een aantal dingen aangepakt. Zodra de update beschikbaar is voor je telefoon, ontvang je hiervan een notificatie op je toestel.

Het is dus nog niet de update naar Android 9 Pie, de nieuwste Android-versie. Hoewel verschillende fabrikanten al de update naar Pie hebben uitgerold voor hun toestellen, zal Samsung hier pas begin volgend jaar mee beginnen. Er wordt al wel getest voor onder andere de S9. Hier zal ook de nieuwe One UI skin van Samsung bij meegeleverd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel