Samsung Galaxy S9 / S9+ krijgen beveiligingsupdate januari en camera-verbeteringen

Samsung geeft de Galaxy S9 en S9+ een nieuwe update. De smartphones worden in Nederland vanaf nu voorzien van de nieuwe patch van januari 2019.

Galaxy S9: beveiligingsupdate januari

Met de kerst kregen de Galaxy S9 en S9+ van Samsung de update naar Android 9 Pie, samen met de nieuwe One UI skin. Hierbij werd ook beveiligingsupdate december 2018 meegeleverd. Een nieuwe maand, betekent doorgaans ook een nieuwe update en dat geldt nu ook voor de Galaxy S9-serie. De twee smartphones worden in ons land bijgewerkt met een nieuwe update.

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ krijgen beveiligingsupdate januari 2019 mee. Deze update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in Android. Daar heeft Samsung nog enkele patches bovenop aan toegevoegd. Hierdoor ben je nog beter beschermd, zo is de bedoeling.

Samsung Galaxy S9 pro camera

Gebruikers melden verder dat de changelog van de update ook spreekt over andere verbeteringen. Deze vinden we terug bij de camera. De helderheid van gezichten in omgevingen met achtergrondverlichting moet verbeterd zijn. Ook zijn algemene prestatieverbeteringen doorgevoerd voor een prettigere gebruikerservaring.

De update wordt vanaf nu aangeboden voor de Galaxy S9 en S9+. Zodra deze beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel