T-Mobile stunt met veel korting op Galaxy S9(+) dankzij Mega Feest Deal

Telecomprovider heeft de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ flink afgeprijsd. De roze provider doet dit om de fusie met Tele2 te vieren. Je krijgt tijdelijk flinke kortingen op de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus. We zetten de details op een rij.

T-Mobile korting op Galaxy S9

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone met onbeperkt-abonnement, dan kan de Mega Feest Deal van T-Mobile een interessante zijn. De telecomprovider viert de fusie van T-Mobile en Tele2 met een flinke korting op zowel het toestel, als het abonnement. De actie is tijdelijk en geldt voor nieuwe klanten en bestaande klanten die hun abonnement kunnen verlengen.

In totaal krijgen klanten 120 euro extra korting op het Go Unlimited abonnement en 108 euro korting op de Galaxy S9 en S9+. Daarnaast is er een cashback-actie waarmee je nog eens honderd euro teruggestort krijgt op je rekening, vanuit Samsung. Hierdoor kan het voordeel oplopen tot 328 euro, zo meldt de provider. Met Unlimited kun je binnen Nederland en de EU onbeperkt bellen en sms’en. Binnen Nederland is ook internetten onbeperkt, binnen de EU heb je maximaal 14GB per maand wat je kunt verstoken.

Je kunt zelf de maandprijs bepalen door de toestelbetaling te kiezen. Hiervoor kun je een bedrag per maand betalen bovenop je abonnement en een deel direct betalen bij het afsluiten van het abonnement. Hierdoor kan je voor 28,50 euro per maand klaar zijn, waarbij je nog rond de 100 euro betaalt voor je toestel. Die kan dan vervolgens weer verrekend worden met de cashback-actie van Samsung. Daarvoor moet je het toestel hier registreren via de website van Samsung, wanneer je het toestel binnen hebt.

De Galaxy S9 aanbieding is geldig van 7 januari tot en met 20 januari. De verdere details en bestellen kan via direct bij T-Mobile.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel