‘Samsung Galaxy S9 krijgt vingerafdrukscanner aan achterkant, Note 9 onder scherm’

Volgens de nieuwe berichten zou Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S9, die volgend jaar moet verschijnen, voorzien van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, net als bij de S8. De bron weet echter wel te melden dat de Galaxy Note 9 een ander soort vingerafdrukscanner krijgt. Deze moet namelijk onder het scherm te vinden zijn.

Vingerafdrukscanner in Galaxy S9 en Note 9

We kunnen volgend jaar de Galaxy Note 9 en Galaxy S9 verwachten. En ja, de geruchten over de nieuwe Note gaan al rond, terwijl we eerst volgende maand de Galaxy Note 8 zullen zien. Er is nieuws over de plaatsing van de vingerafdrukscanner bij de twee toestellen.

Samsung Galaxy S8+ vingerafdrukscanner

Samsung is druk bezig met innovaties voor de vingerafdrukscanner, maar de vingerafdrukscanner onder het beeldscherm laat nog even op zich wachten. De Samsung Galaxy S9 zal net als de S8 voorzien zijn van een vingerafdrukscanner aan de achterkant van het toestel, in de buurt voor de camera.

Wel zou Samsung volgens de bron de vingerafdrukscanner bij de Galaxy Note 9 onder het scherm willen plaatsen. De informatie is afkomstig van KGI, een analist die met regelmaat nog geheime informatie in zijn bezit weet te krijgen. Eerder was overigens het plan om de S9 wel met een vingerafdrukscanner te voorzien onder het glas, maar hier zou van worden afgezien. Dit omdat Apple voor de iPhone 8 ook niet deze technologie zal gebruiken, Samsung zou geen overhaaste risico’s hiermee willen lopen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel