Sharp smartphone met vingerafdrukscanner onder scherm uitgelekt

Sharp komt begin volgende maand met een nieuwe smartphone-aankondiging. Op 8 augustus komt de Sharp Aquos S2 waarbij de vingerafdrukscanner onder het scherm zit. Het toestel is nu uitgelekt.

Vingerafdrukscanner onder het scherm bij Sharp

Sharp is in ons land vooral bekend van apparatuur zoals televisies, printers en zakelijke oplossingen. In verschillende andere landen is Sharp ook bekend van de smartphones. Op 8 augustus is een aankondiging gepland van Sharp waarbij het een nieuwe telefoon aan zal kondigen. Het gaat om de Sharp Aquos S2.

Opvallend aan deze smartphone zijn de zeer dunne schermranden aan de gehele voorkant. Nog veel interessanter is de plaatsing van de vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner bij dit toestel zit namelijk onder het display, waardoor je geen losse toets of scanner hebt bij de Aquos S2. Ook krijgt het toestel een dual-camera mee.

Sharp Aquos S2

Sharp Aquos S1

We krijgen ook informatie over de Sharp Aquos S1. Dit toestel is voorzien van eveneens een randloos ontwerp, maar zijn er wel iets dikkere bezels dan bij de S2 het geval is. Onder het scherm is de vingerafdrukscanner te vinden en er is een Snapdragon 630 processor aanwezig. Het toestel zal omgerekend 345 euro kosten. Onderstaande foto’s tonen het toestel.

Sharp Aquos S1

Zoals gezegd is Sharp niet actief in de smartphone-wereld in ons land. De kans dat de smartphones dan ook naar ons land komen durven we dan ook vrijwel zeker uit te sluiten. Qualcomm, bekend van de processoren, bracht eerder een interessant artikel uit over de toekomst van de vingerafdrukscanner.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel