Samsung Galaxy Sport smartwatch: meer foto’s en details bekend

Samsung zal naar verwachting binnenkort een nieuwe smartwatch presenteren. De fabrikant dook onlangs al op, en de berichten worden nu verder uitgebreid met meer details en meer foto’s.

Nieuwe foto’s van Galaxy Sport

We schreven eerder al dat Samsung werkt aan een nieuwe smartwatch. Deze smartwatch krijgt mogelijk de naam Samsung Galaxy Sport, Galaxy Watch Active of Gear Watch. Het horloge wordt voorzien van de Tizen interface, en daar zien we nu wat beelden van.

Galaxy smartwatch

We zien verschillende foto’s waarbij ook opvalt dat op sommige foto’s geen ringen te zien zijn, ofwel erg dunne schermranden. Op de foto’s worden enkele functies van de smartwatch uitgelicht. Denk aan de verschillende watch faces/wijzerplaten en de sportieve functies zoals Samsung Health.

Galaxy smartwatch

Er wordt gemeld dat de Galaxy Sport voorzien wordt van een 1,1 inch OLED-display met een resolutie van 360 x 360 pixels. Verder is er 4GB aan opslagruimte, 768MB RAM, Exynos 9110 dual-core processor, NFC, WiFi, Bluetooth 4.2, GPS en een 230 mAh accu.

Galaxy Watch

De smartwatch wordt binnenkort aangekondigd, zo is de verwachting. Mogelijk wel tijdens Samsung Unpacked, volgende week, waar we ook de S10 zullen zien.

Lees ook

Reageer op dit artikel