Samsung Galaxy Tab S3 krijgt glazen behuizing (foto’s)

Er zijn foto’s opgedoken van de nieuwe Samsung tablet. De tablet zal tijdens het Mobile World Congress aangekondigd worden deze week. De Samsung Galaxy Tab S3 krijgt een glazen behuizing zo zien we op de foto’s.

Samsung Galaxy Tab S3

Naar verwachting krijgen we van het weekend de opvolger van de Galaxy Tab S2 te zien. De opvolger heet ‘Samsung Galaxy Tab S3’ en is nu uitgelekt op het internet. Wat opvalt is dat de tablet een volledige glazen behuizing krijgt aan zowel de voor- als aan de achterkant. Het frame is vervaardigd uit metaal.

Samsung Galaxy Tab S3

Eerder verschenen al berichten over dat de tablet standaard en S Pen stylus meekrijgt. Samsung zal de Galaxy Tab S3 voorzien van verschillende slimme pen-functies zoals die eerder bij de Galaxy Note 7 waren toegevoegd. We verwachten bij de Tab S3 verder een 9,7 inch display (2048 x 1536 pixels), een Snapdragon 820, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, 12 megapixel camera en 5 megapixel front-camera.

Samsung Galaxy Tab S3 glas

De bekende leaker Evleaks heeft nog een foto naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy Tab S3. Daarbij zien we de tablet met een optionele accessoire; het keyboard. De Tab S3 kan in het toetsenbord geklikt worden.

Samsung Galaxy Tab S3

De aankondiging van Samsung staat gepland voor 26 februari, voorafgaand aan het Mobile World Congress. Uiteraard zal DroidApp je uitgebreid op de hoogte houden van de gebeurtenissen rondom de nieuwe producten.

Lees ook

Reageer op dit artikel