Samsung Galaxy Tab S4 uitgelekt: dunnere randen, geen home-button en meer

Samsung komt binnenkort met een nieuwe tablet. Het gaat om de Samsung Galaxy Tab S4 die voorzien zal zijn van dunnere schermranden en niet meer zal beschikken over een home-button. Er zijn nu foto’s opgedoken van de nieuwe tablet.

Galaxy Tab S4 opgedoken

Samsung zal de Galaxy Tab S4 voorzien van een 16:9 of 16:10 beeldverhouding, dit is anders dan de 4:3 beeldverhouding bij voorgaande modellen zoals de Galaxy Tab S3. Daarbij zou het scherm groter worden; 10,5 inch in plaats van 9,7 inch voorheen. Uitgelekte foto’s laten wat dunnere schermranden zien dan voorheen het geval was. Daarbij wordt ook afscheid genomen van een fysieke home-button, zo blijkt uit de nieuwe beelden.

Samsung Galaxy Tab S4

Uit eerder uitgelekte informatie is bekend geworden dat de Tab S4 van Samsung zal beschikken over een Qualcomm Snapdragon 835 octa-core processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, een 13 megapixel camera achter, 8 megapixel camera voor en een 7300 mAh accu. Over Android 8.1 Oreo ligt de eigen Samsung Experience skin. Tevens zou er ondersteuning zijn voor DeX.

Op 9 augustus heeft Samsung een aankondiging gepland staan, zo werd eerder duidelijk. Hier zullen we naar verwachting de Galaxy Note 9 gaan zien. Echter bestaat er ook een mogelijkheid dat de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4 hier voorgesteld wordt, maar zeker is dat nog niet.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel