Samsung Galaxy X: ‘patent onthult teleurstellende vormgeving opvouwbare smartphone’

De Samsung Galaxy X moet de eerste opvouwbare smartphone worden. De mogelijke vormgeving van het flexibele toestel is nu te zien in een uitgelekt patent. Maar als we de tekeningen mogen geloven, kunnen we deze smartphone misschien beter links laten liggen.

Samsung Galaxy X

Eerder dit jaar kwamen de berichten naar buiten dat Samsung in 2017 een opvouwbare smartphone uit wil brengen. Het toestel zou volgens de berichten de naam ‘Galaxy X’ krijgen. In theorie kan je een veel groter scherm plaatsen in een smartphone zonder dat hij in je zak meer ruimte inneemt.

Samsung opvouwbare smartphone

Een uitgelekt patent op het opvouwbare ontwerp van Samsung is nu uitgelekt op het internet. Op de tekeningen is te zien hoe de mogelijke vormgeving van het toestel er uit zal komen te zien. Het lijkt op de tekening een soort van clamshell-toestel zonder toetsen, maar met een doorlopend scherm. Het lijkt minder spannend dan alle berichten die ons om de oren vlogen de afgelopen tijd.

Het toestel heeft in het midden de mogelijkheid om dubbel te klappen en wanneer het toestel gesloten is, kan het toestel ook opgeladen worden, zo lijkt het octrooi duidelijk te maken. Dit zou betekenen dat het toestel niet gebruikt zou kunnen worden tijdens het opladen, iets wat natuurlijk erg onhandig is. Het toestel kan opgeladen worden in een speciaal dock.

Samsung patent display flexibel

Of het daadwerkelijk gaat om een prototype van de Galaxy X, is niet met zekerheid te zeggen. We zagen in het verleden veel verschillende prototypes en ideeën. Wanneer er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel