Samsung werkt samen met Google Play Music: meer voordelen voor Galaxy-bezitters

Samsung en Google gaan samenwerken op het gebied van muziek. De Koreaanse fabrikant zal vanaf nu alle smartphones en tablets voorzien van de muziekdienst van Google. De app werd al standaard meegeleverd, maar er zijn een aantal veranderingen en voordelen te behalen voor Galaxy-bezitters.

Samsung en Google Play Music

Samsung en Google hebben hun samenwerking bekend gemaakt waarbij het draait om de muziekdienst Google Play Music. Standaard zullen smartphones en tablets in de toekomst muziek afspelen met Play Music. Daarbij werkt Samsung aan een integratie van de slimme assistent Samsung Bixby. Hiermee moet het mogelijk worden om muziek af te laten spelen middels een spraakopdracht.

Samsung Google Play Music

De samenwerking start met de Samsung Galaxy S8, S8+ en Galaxy Tab 3 en geldt dus voor alle toestellen die in 2017 uitgebracht worden door Samsung. Gebruikers van een Galaxy-apparaat krijgen verschillende voordelen. Er geldt een verdubbeling van het aantal tracks dat geüpload kan worden naar de dienst, namelijk 100.000. Ook krijg je drie maanden gratis Play music premium waarbij je gratis en reclamevrij kunt luisteren naar meer dan 40 miljoen nummers.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel