Samsung brengt grote update uit voor Galaxy Watch Active 2

Er is een grote update beschikbaar voor de Samsung Galaxy Watch Active 2. De smartwatch van Samsung wordt uitgebreid met een hoop nieuwe features.

Galaxy Watch Active 2 met nieuwe features

Met de nieuwste update voor de Samsung Galaxy Watch Active 2 worden een hoop nieuwe toevoegingen gedaan. Dankzij ‘Running Analysis’ krijg je een geavanceerde analyse van je hardloopsessie. De gegevens geven je inzichten om een betere hardloper te worden. Tevens kan VO2max gemeten worden, wat een indicatie is voor de maximale hoeveelheid zuurstof die je kunt gebruiken tijdens een intensieve training.

Samsung Galaxy Watch Active 2 update

Daarnaast krijgt de Galaxy Watch Active 2 valdetectie, waarbij het horloge een noodoproep of bericht kan verzenden naar een noodcontact, als een harde val wordt waargenomen. De notificaties zijn ook verbeterd. Bij meldingen van chats kun je voortaan ook de emoji of foto’s bekijken die gestuurd worden. Middels Smart Reply kan een voorgesteld antwoord bekeken worden, en zie je ook de chathistorie.

update Galaxy Watch Active 2

Vanaf je horloge is het na de update ook mogelijk om een Emoji Sticker of Bitmoji Sticker te sturen. Ook kan op de Watch de scroll-opnamefunctie gebruikt worden, waarmee automatisch de schermafbeelding naar de telefoon gezonden kan worden.

Fijke laat aan DroidApp weten dat de update in Nederland is aangekomen. De grootte van de update komt uit op 291,18MB. Overigens kan het even duren voordat hij bij iedereen beschikbaar is. Als eerst is de Duitse versie aan de beurt, welke door sommige winkels in Nederland is geleverd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel