Samsung Health 6.0 met vernieuwd uiterlijk en sociale functies

Samsung Health is voorzien van een fraai nieuw uiterlijk maar ook nieuwe sociale functies. De fitness app van Samsung is standaard te vinden op toestellen van de fabrikant maar je kunt de app ook gebruiken zonder dat je een Samsung smartphone bezit.

Samsung Health 6.0

In de Samsung Health app kan je je dagelijkse fitnessdoelen bijhouden en bekijken. Of je nu per dag een minimum aantal stappen wilt zetten of lekker op gewicht wilt blijven. Nu de app is vernieuwd valt op dat het startscherm wat meer lucht heeft gekregen. Het aantal stappen staat bovenaan op het beginscherm gevolgd door andere kaarten met informatie over actieve minuten, stressniveau en aantal treden die je genomen hebt.

Samsung Health 6.0

Je kunt voor vrijwel alle gemeten waardes een detail inzicht krijgen met bijvoorbeeld een grafiek. Er is ook een nieuw tabblad waarop je allerlei video’s, artikelen en tips kunt vinden. Op een community tabblad kan je zien hoe goed je prestaties zijn ten opzichte van andere Samsung Health gebruikers. Let wel dat voor sommige statistieken je een Samsung wearable nodig hebt. De app geeft je ook suggesties waar je een fitnesshorloge van de Koreaanse fabrikant kunt kopen.

Samsung Health 6.0

De Samsung Health 6.0 app is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Let wel dat het even kan duren voordat hij overal zichtbaar is.

Samsung Health
Samsung Health
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel