Runtastic 8.0: nieuw design voor fitness-app met nieuwe functies

In de Play Store is een update verschenen voor de Runtastic app. De update naar Runtastic 8.0 brengt een vernieuwd design waarbij je gebruik kunt maken van nieuwe verbeteringen en functies. Maar er zijn ook een aantal beperkingen.

Runtastic 8.0

Runtastic 8.0 brengt een vernieuwd design die de fitness-app een stukje prettiger moet maken. Je bent vanaf nu ook direct verplicht in te loggen met een account en kunt deze stap dus niet meer overslaan. Echter kun je ook kiezen voor het inloggen via Facebook of Google.

Dankzij het nieuwe design kun je via de menubalk onderin beeld direct je keuze te maken. Zo kun je de nieuwsfeed, vooruitgang, activiteit, je schema of je profiel raadplegen. We zien ook een iets ander kleurenpalet in de vormgeving. Volgens de ontwikkelaars moet het nieuwe design ervoor zorgen dat de app zich nog prettiger laat bedienen.

Tevens zijn de statistieken uitgebreid en kun je jaren terug kijken. Een andere functie laat je je schoenen toevoegen zodat je herinnerd kan worden als je schoenen aan vervanging toe zijn. In het design zijn verder een aantal opties verplaatst, denk aan het activiteitstype en dergelijke.

De update naar Runtastic 8.0 is vanaf nu te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

adidas running: Ren en Sporten
adidas running: Ren en Sporten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel