Barnee Fitness Challenges: strakke app helpt je in 30 dagen met bewegen

Met Barnee heb je een uitgebreide fitness-app tot je beschikking. De applicatie helpt je in dertig dagen met bewegen aan de hand van verschillende oefeningen. Daarnaast is Barnee Fitness Challenges ook nog eens een strak vormgegeven applicatie.

Barnee Fitness Challenges

Barnee Fitness Challenges is een complete fitness app. In de gratis versie heb je de AB challenge en Arms challenge. Voor €3.39 koop je de pro-variant en heb je ook toegang tot de Butt Challenge en Chest Challenge. Wanneer je een challenge uitkiest zie je de details en is het mogelijk om een filmpje te zien van hoe je de oefening uit moet voeren.

Oefeningen

Als je kiest voor een challenge krijg je eerst een overzicht te zien met het aantal dagen dat de challenge duurt en om de hoeveel dagen je de oefeningen moet doen. Bij het volgende scherm kan je de moeilijkheidsgraad aanpassen en zo ook het aantal keer dat je een oefening achter elkaar moet doen. Ook is het mogelijk om de tijd dat je de oefeningen gaat doen aan te passen. Je krijgt op het tijdstip dat je hebt ingesteld een melding.

Zodra je alle instellingen goed hebt gezet voor de challenge gaat het echt beginnen. Je krijgt een kalender te zien met datums wanneer het een rustdag is en wanneer je oefeningen dient te doen. Als je een dag aantikt wanneer je oefeningen moet doen dan zie je meteen hoe vaak je de oefeningen dient te herhalen. Verder is het nog mogelijk om persoonlijke gegevens in te stellen zoals je gewicht en lengte. Als je denkt de challenge niet te kunnen halen, kan je nog kiezen voor give up en is het mogelijk om opnieuw een challenge aan te gaan.

Barnee Fitness Challenges app

Downloaden

De applicatie is Engelstalig en beschikt verder over een ingebouwde timer die van pas komt bij opdrachten. Interessante statistieken geven je voortgang weer in de Barnee Fitness Challenges app. Je kunt de app gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Barnee - Fitness Challenges
Barnee - Fitness Challenges
Ontwikkelaar: Shaft
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel