Samsung lanceert beta-programma voor nieuwe TouchWiz (screenshots)

TouchWiz is de naam van de interface die Samsung over Android legt. Onder de naam ‘New Note UX’ wordt nu een nieuwe versie van TouchWiz getest. Dankzij het nieuwe beta-programma krijgen we gelijk een voorproefje van waar Samsung heen wilt met de TouchWiz-interface.

New Note UX

Samsung wil de interface van TouchWiz verder vernieuwen. Bij de komst van de Samsung Galaxy S6 kreeg de eigen skin van Samsung een frisse update met verbeteringen, en nu wordt een beta getest onder de naam ‘New Note UX’. Hoewel nu de versie getest wordt voor de Galaxy Note zou Samsung de nieuwe skin ook uitbrengen voor de Galaxy S6- en Galaxy S7-serie.

We zien op de screenshots een vernieuwde interface met een modernere uitstraling. Daarbij zien we dat de kleuren en icoontjes van de TouchWiz-interface vernieuwd zijn. We zien ook dat er geen app-drawer aanwezig is, waardoor het lijkt dat de apps verspreid staan over de homescreens. Echter is het goed mogelijk dat dit in de definitieve versie wel ingeschakeld kan worden.

Het Galaxy Beta programma is op dit moment alleen geopend voor gebruikers in China en Korea. In augustus zou de nieuwe Note UX interface uitgerold moeten worden, zo meldt de bron. Wat vind jij van de nieuwe vormgeving van de gebruikersinterface?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel