Samsung Music app krijgt update met nieuw One UI-design

Samsung heeft verschillende van haar apps al voorzien van een update waarbij de nieuwe One UI skin werd doorgevoerd. De eigen muziek-applicatie van het bedrijf, Samsung Music, heeft nu een frisse One UI-update ontvangen.

One UI voor Samsung Music

Voor het beluisteren van muziek kun je gebruik maken van verschillende applicaties. Samsung biedt op haar toestellen ook de eigen Samsung Music app. Deze applicatie heeft nu een nieuwe update ontvangen met een compleet fris design. Hierbij zien we de invloed van de One UI skin terug, wat zorgt voor een erg strak vormgegeven applicatie.

Samsung Music

We zien nieuwe icoontjes en een mooi overzicht van de muziek die je op je smartphone hebt staan. Er is tevens gesleuteld aan de vormgeving op het gebied van het gebruik van kleuren, lettertype en icoontjes. Wanneer je in Android Pie de nachtmodus hebt geselecteerd, zal de applicatie deze automatisch overnemen.

De collega’s van Sammobile hebben de screenshots alvast gemaakt. Hierbij zie je links de oude interface en rechts de nieuwe skin van de Samsung Music app. De update voor de applicatie kan gedownload worden uit de Galaxy Store, te vinden in de gelijknamige app op je toestel.

Samsung Music

Samsung Music

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel