Soon: een toffe bucketlist app voor Android; van vakantie tot muziek

Er is een nieuwe applicatie verschenen genaamd ‘Soon’. Met deze applicatie kun je een bucketlist bijhouden. En hierbij gaat het niet alleen om muziek, boeken of films maar ook restaurants en steden.

Bucket list app Soon

In de Google Play Store is de app Soon verschenen. Het is een bucket list app waarmee je alles kunt bijhouden wat je nog wilt volgen, wilt doen of wilt zien. Hierbij kun je alle kanten op. Je kunt aangeven voor muziek welke artiesten je nog wilt luisteren, bij steden kun je per stad ook nog aangeven welke plekken je wilt bezoeken.

Naast deze dingen kun je ook nog bijvoorbeeld andere dingen op je bucketlist zetten. Denk aan restaurants, bars en clubs, musea, hotel, games, series, boeken, podcasts en ga zo maar door. Je kunt ook zien welke items in jouw omgeving ’trending’ zijn en deze direct toevoegen aan je eigen lijst.

Je kunt niet alleen je eigen lijstjes beheren en bekijken. Je kunt ook lijstjes bijhouden met anderen. Hierbij kun je er eventueel voor kiezen om je Facebook-vrienden uit te nodigen. Zo kun je samenwerken aan je bucketlist. Je krijgt bij een item ook wat informatie te zien. Denk bij locaties aan adressen, openingstijden en dergelijke. Ook kun je hem direct markeren als ‘Done’ als je iets voltooid hebt, of hem in de prullenbak gooien. Bij muziek vind je previews van muziek en de lijst met uitgebrachte nummers.

De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Mocht je zelf aan de slag willen met Soon, dan kan dat vanaf nu. De applicatie is al enige tijd geleden uitgebracht voor Apple iOS en is er dus nu ook voor Android. Je kunt de app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Soon
Soon
Ontwikkelaar: Beginner AB
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel