Hurry: een schitterende countdown-app van Sam Ruston vol mogelijkheden

Aftellen tot je vakantie, verjaardag, bruiloft, feest of wat dan ook… je kunt natuurlijk dagen afstrepen, maar je kunt het ook bijhouden in een app. Ontwikkelaar Sam Ruston heeft de app Hurry uitgebracht; een erg strakke, uitgebreide countdown-app.

Hurry app

De Hurry app is een applicatie van ontwikkelaar Sam Ruston. Deze ontwikkelaar staat bekend als een fanatieke developer die eerder al de Twitter-app Flamingo en de weer-app Weather Timeline heeft uitgebracht. Nu heeft hij met Hurry een interessante countdown-app gelanceerd.

Hurry app countdown

In Hurry kun je events aanmaken waarnaar jij wilt aftellen. Het is niet een simpele countdown-app, want er zijn veel meer mogelijkheden. Er is integratie van Giphy, zodat je bij ieder item minstens één passend gifje te zien krijgt. Daarnaast kun je bij iedere event aangeven wat voor soort event het is (denk aan concert, vakantie, examen of iets anders) en kun je de locatie toevoegen.

Hurry app

Vervolgens zie je op het overzichtelijke startscherm de events met natuurlijk de tijd die je nog moet aftellen, de seconden verspringen. Leuk detail is dat je bij een event ook een minispel te zien krijgt. Je krijgt twee opties die met de tijd te maken heeft, wat er in die tijd kan plaatsvinden. Haal je de hoogste score?

Hurry app

Alleen aftellen naar dat ene moment is misschien niet altijd even leuk. Daar heeft de ontwikkelaar ook iets op bedacht. Je kunt een event direct delen en laten zien over hoeveel dagen het allemaal gaat gebeuren.

Hurry app

Fijn aan de Hurry app is dat hij volledig vrij is van advertenties en helemaal gratis te gebruiken is. Tevens zijn er een aantal widgets aanwezig die je direct laten zien hoeveel tijd je nog moet wachten. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Hurry - Countdown to Birthday/Vacation (& Widgets)
Hurry - Countdown to Birthday/Vacation (& Widgets)
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel