Samsung opent eigen winkels in Nederland: 12 april de eerste

In navolging van bijvoorbeeld Apple, gaat Samsung eigen winkels openen. Dit gaat ook in Nederland gebeuren en wel binnen twee weken. Het wordt daar ook mogelijk snel smartphonereparaties uit te (laten) voeren.

Samsung met eigen winkels

Samsung gaat eigen winkels openen in Nederland. Het zat er al langer aan te komen, maar nu is het dus definitief gemaakt. De eigen Samsung-winkels worden Experience Stores genoemd en hier kunnen bezoekers nieuwe smartphones, smartwatches, tablets en accessoires bekijken. Ook kunnen ze daar advies krijgen over de Samsung-apparaten. Tevens zullen er workshops georganiseerd worden. Uiteraard is het mogelijk om de apparaten van Samsung in de Experience Store aan te schaffen.

Samsung Experience Store

Het is ook mogelijk om reparaties uit te laten voeren. Als je een afspraak maakt voor schermreparaties, is dit binnen een uur gebeurd. Kom je zonder afspraak langs voor een reparatie van het scherm, en doe je dat voor 15:00 uur, dan is hij ook dezelfde dag nog klaar. Ook andere reparaties kunnen uitgevoerd worden in de Samsung Experience Store.

De eerste winkel gaat open op vrijdag 12 april om 17:00 uur. Dit gaat gebeuren in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Vanaf dan is de winkel geopend op maandag van 12:00 uur tot 20:00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur. Samsung had eerder al pop-up stores, maar deze winkel moet blijvend zijn.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel