Samsung: opvouwbare smartphone wordt volgend jaar gelanceerd

Samsung zal haar opvouwbare smartphone volgend jaar presenteren. Al maanden, zij het niet jaren, gaan er berichten rond over de smartphone die mogelijk Galaxy X gaat heten. Nu krijgen we wat meer informatie te horen, nota bene van Samsung zelf.

Opvouwbare Samsung in 2019

Volgens de eerdere geruchten zou Samsung aan het eind van dit jaar haar opvouwbare smartphone willen aankondigen, waarschijnlijk december 2018. De telefoon zou een mogelijk een maand later al, begin 2019, in de verkoop moeten gaan. Daarbij wist de bron ook te melden dat de productie in november 2018 zou moeten starten. De informatie is afkomstig van het Koreaanse ETnews. Deze bron wordt doorgaans als goed geïnformeerd gezien. Nu heeft Samsung zelf gereageerd op het nieuws. Het bedrijf zal volgend jaar de opvouwbare smartphone aankondigen.

opvouwbare samsung

De tot nu toe bekende geruchten over de opvouwbare Samsung smartphone spreken over een flexibel OLED-scherm met een grootte van 7,3 inch. Doordat het uitgeklapt kan worden kan het toestel een beeldschermgrootte krijgen zoals van een tablet. Overigens is een naam nog altijd niet bekend. Berichten van enige tijd geleden hadden het over de Galaxy X, maar dit is nog niet bevestigd. Eerder doken wel patenten op die het mogelijke design

Samsung geeft verder geen informatie over het nieuwe toestel dat ‘ergens in 2019’ moet verschijnen. Wel wist het bedrijf in 2017 te melden dat het inderdaad werkt aan een soort van flexibele Galaxy Note. Er werd door de president van de mobiele tak gesproken over dat het toestel ‘mogelijk’ in 2018 klaar zou zijn, maar dat wordt nu dus volgend jaar. Vooral op het gebied van UX (visual design) loopt het bedrijf nog tegen obstakels aan.

Zodra er meer informatie bekend is over het flexibele toestel van Samsung, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel