Samsung presenteert ‘Galaxy J1 Ace Neo’

Zo nu en dan presenteert Samsung een nieuwe smartphone, met een veel te lange naam. Ook vandaag is dat het geval. De Koreaanse fabrikant heeft de Samsung Galaxy J1 Ace Neo gepresenteerd. Wie denkt dat het toestel met zo’n lange naam wel veel te bieden moet hebben, komt bedrogen uit.

Samsung Galaxy J1 Ace Neo

De Galaxy J1 Ace Neo is gepresenteerd door Samsung. Niet via een persconferentie, maar hij is ‘gewoon’ verschenen op de website van de telecomfabrikant. Om een modellijn verder uit te breiden (of in sommige gevallen; uit te melken), voegt Samsung graag wat extra woorden toe aan een model. Maar betekent dat ook dat we te maken hebben met een uitgebreide smartphone?

De Samsung Galaxy J1 Ace Neo beschikt over een 4,3 inch Super-AMOLED beeldscherm. Deze heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Daarnaast is er een 1,5 GHz quad-core processor en 1GB aan RAM-geheugen. Het interne geheugen van 8GB kan uitgebreid worden met een Micro-SD kaart. Samsung heeft de J1 Ace Neo voorzien van een 5 megapixel camera en een 2 megapixel front-camera.

Samsung Galaxy J1 Ace Neo

Vrij teleurstellend is dat er een 1900 mAh accu is te vinden en de Galaxy J1 Ace Neo draait op Android 5.1 Lollipop. Of we de Samsung Galaxy J1 Ace Neo ook in de Europese landen gaan zien is niet bekend. Op moment van schrijven zal het toestel in eerste instantie uitgebracht worden op de Zuid-Afrikaanse markt. De prijs is niet bekend.

In Nederland heeft Samsung wel al een aantal interessante Galaxy J-toestellen in de winkels liggen. Denk aan de Samsung Galaxy J1, Galaxy J3 en Galaxy J5 (2016). Vorige week kondigde Samsung de Galaxy J2 (2016) aan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel