Samsung publiceert gedetailleerde roadmap voor Nougat-updates; inclusief Galaxy J5 (2015)

Samsung Turkije heeft de gedetailleerde roadmap gepubliceerd voor de Android 7.0 Nougat updates. Hieruit is op te maken wanneer welk toestel de update naar de nieuwe Android-versie zal krijgen. Ook toestellen zoals de Samsung Galaxy J5 (2015) worden hierin genoemd, en dat is opvallend.

Samsung roadmap Nougat update

De Turkse afdeling van Samsung heeft een overzicht gepubliceerd met de verwachtingen voor de uitrol van de Android 7.0 Nougat update voor de verschillende toestellen. Eerder liet de vice-president al een aantal data doorschemeren, maar ontbrak een duidelijke indicatie voor de updates.

Samsung Android 7.0 Nougat

Galaxy J5 (2015)

Met het nieuwe gedetailleerde overzicht, afkomstig van de website van Samsung zelf, worden we een stuk wijzer. Zo is af te lezen dat de Samsung Galaxy J5 (2015) zelfs de Android Nougat update zal krijgen. Dit zal echter wel pas in oktober gebeuren volgens het schema.

Samsung Android 7.0 Nougat

S6, A-serie en tablets

In april en mei krijgen de Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016) de update en de eerdere generatie A-serie krijgt hem naar verwachting in juli. Eind februari komt de update in Turkije beschikbaar voor de S6 en S6 Edge. De Galaxy Tab A krijgt de update in juli van dit jaar en de Galaxy Tab S2 staat in de planning voor mei.

Houd er rekening mee dat de periode van de uitrol per land kan verschillen. Het kan dus gebeuren dat Nederland en België eerder of later aan de beurt zijn. Met dit schema krijgen we in ieder geval wel een goed beeld van wanneer we de update ongeveer kunnen verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel