‘Uitgesteld: Samsung Galaxy J5 krijgt Nougat-update pas in november’

Een uitgelekt update-schema van Samsung laat zien dat de Galaxy J5 pas later de update naar Android 7.0 Nougat krijgt dan gepland. Pas in het late najaar zou de update naar Nougat uitgerold worden voor de betaalbare smartphone die veel verkocht is.

Samsung Galaxy J5: Nougat in november?

Op internet is een roadmap verschenen met de planning voor de uitrol van updates voor verschillende smartphone van Samsung. Volgens de bron is de informatie afkomstig van de Samsung Turkije. Eerder verscheen al een overzicht met toestellen die de update zouden krijgen. De update zou volgens die berichten in oktober 2017 moeten verschijnen voor de Galaxy J5 uit 2015. Ook voor de J5 (2016) is er vertraging.

Samsung Galaxy J5 Android 7.0 Nougat

Het nieuwe overzicht met de update-plannen van de Koreaanse fabrikant heeft het nu over een nieuwe datum. De Samsung Galaxy J5 uit 2015 zou de update nu pas in november 2017 ontvangen. Volgens het update-overzicht gaat het over versie 7.0, dit terwijl nu 7.1.2 de nieuwste Nougat-versie is. Daarnaast zal rond de herfst Android O vermoedelijk uitgebracht worden.

In het overzicht staat ook dat de update voor de Galaxy J5 (2016) met enkele weken vertraagd zou zijn naar medio oktober, in plaats van in september. Voor de Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) staat de verwachte uitrol nog steeds op eind juli 2017. De 2016-versies van de A-serie zouden ieder moment de update moeten verwachten, maar hierover is in ons land in ieder geval nog niets bekend.

Galaxy Android 7.0 Nougat

Zodra er meer informatie is over de uitrol van Android 7.0 Nougat voor de verschillende toestellen, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel