Foto’s van Samsung Galaxy Note 7 R duiken op: dit is de refurbished smartphone

Samsung is momenteel druk bezig met het vernieuwen van de geplaagde Galaxy Note 7-toestellen. Er komt een Galaxy Note 7 als refurbished toestel waarvan er nu foto’s zijn opgedoken. De telefoon komt mogelijk met de naam Samsung Galaxy Note 7 R of Galaxy Note FE (Fan Edition) op de markt.

Samsung Galaxy Note 7 R

De Koreaanse fabrikant kwam vorig jaar meerdere malen negatief in het nieuws met de Galaxy Note 7, dat kon je niet ontgaan zijn. De bruikbare onderdelen van de geretourneerde toestellen worden nu hergebruikt voor een nieuwe variant op het toestel, dit om het milieu zo min mogelijk te belasten en de kostenpost tot een minimum te beperken.

Nu zijn op het internet foto’s gelekt van de nieuwe telefoon. Duidelijk is het beeldmerk ‘R’ aan de achterkant van het Samsung-toestel. Dit zou erop duiden dat dit de refurbished variant van de telefoon is. Een officiële naam voor het toestel is nog niet bekend, maar er gaan berichten over Galaxy Note 7 R of Galaxy Note FE (Fan Edition).

Het is niet bekend of de refurbished Galaxy Note 7 ook in ons land uitgebracht gaat worden. Samsung voorziet deze versie van een kleinere accu waardoor het toestel niet meer mag ontploffen. Lees hier meer over de oorzaak van de Galaxy Note 7 problemen.

Lees ook

Reageer op dit artikel