Samsung Galaxy J5 (2017) krijgt update naar Android 9 Pie met One UI

Samsung heeft meerdere smartphones al voorzien van Android 9 Pie. Daar wordt nu de ruim twee jaar oude Samsung Galaxy J5 (2017) aan toegevoegd. De update brengt ook de One UI skin.

Galaxy J5 (2017) met Android Pie

Voor de bezitters van de ruim twee jaar oude Galaxy J5 (2017) is er goed nieuws. De smartphone wordt door Samsung nu voorzien van een update. Gebruikers krijgen de update naar Android 9 Pie uitgerold. In november vorig jaar kwam Samsung al met een update naar Android 8.1 Oreo voor de J5.

Samsung Galaxy J5 (2017)

De Android Pie update brengt ook gelijk de One UI skin. Deze nieuwe interface zorgt voor verschillende design-wijzigingen en verbeteringen. Samsung heeft deze vernieuwingen eerder verzameld in een uitgebreide video. De update zou in augustus uitgerold worden zo deelde het Nederlandse updateschema eerder. In verschillende landen is de update inmiddels uitgerold. Samen met deze update wordt ook beveiligingsupdate augustus 2019 meegeleverd.

Als de update voor jouw Samsung beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je toestel. Eventueel kun je ook handmatig controleren of de update beschikbaar is via het menu met instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel