Samsung rolt flinke mei-update uit voor Galaxy S8-serie

Samsung rolt voor de toestellen uit de Galaxy S8-serie een nieuwe update uit. Gebruikers krijgen een nieuwe beveiligingsupdate aangereikt. Het is een flinke update.

Galaxy S8-serie krijgt update

Verschillende bezitters van de Samsung Galaxy S8 en de Galaxy S8+ krijgen een nieuwe update aangereikt voor hun smartphone. Samsung is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update met een grootte van circa 441MB groot, wat een flinke omvang is. De laatste update stamt van eind maart. Toen werd ook duidelijk dat er niet meer maandelijks een update zal verschijnen voor deze serie.

Samsung Galaxy S8 vs LG G6

Deze update voor de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ bevat zover bekend eigenlijk alleen de beveiligingsupdate van mei 2020. Hierdoor worden enkele tientallen patches doorgevoerd in de beveiliging van Android. Samsung voegt zover bekend geen andere verbeteringen of nieuwe functies toe aan de update.

De update kan vanaf nu gedownload worden op de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Als deze beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hier een melding van op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel