Samsung lanceert ‘Soundcamp app’ om muziek te maken

Samsung heeft een applicatie uitgebracht waarmee je zelf muziek kunt maken. De applicatie Samsung Soundcamp doet ons erg denken aan Apple Garageband, maar dan voor Android. Met de Android-app kan je bijvoorbeeld muziek mixen, de snaren van de gitaar aanslaan of je eigen symfonie te gehoren brengen op het keyboard.

Soundcamp

Soundcamp is een nieuwe applicatie van Samsung die nu in de Play Store is te vinden. Met Samsung Soundcamp kan je je eigen muziek maken met behulp van de muziekinstrumenten in de app. Hierbij kan je denken aan gitaren, keyboards, drums en dergelijke. In de applicatie zijn ook een groot aantal geluidseffecten beschikbaar die je in je muziek kunt verwerken.

Daarnaast kan je de muziek een speciale dimensie geven als je beschikt over een Samsung Gear 2 smartwatch. Door deze te bewegen wordt ook de muziek aangepast. Samsung Soundcamp kan je gebruiken in combinatie met verschillende apparatuur zoals een synthesizer.

Creatieve muziekliefhebbers zullen met de applicatie zeker wel zich kunnen vermaken. Helaas is de applicatie niet voor iedere Android-smartphone beschikbaar. Soundcamp werkt alleen op de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S5, Galaxy Note 5, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy Tab S2, Galaxy Tab S en Samsung Galaxy View.

Soundcamp
Soundcamp
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel