Samsung start spoedig met beta-programma Android 10 met One UI 2 voor Galaxy S10-serie

Samsung zal op korte termijn beginnen met het starten van het beta-programma voor de Galaxy S10-serie. De drie modellen uit deze serie krijgen met dat beta-programma toegang tot Android 10 met de nieuwe One UI 2 interface.

Beta voor Galaxy S10

Fabrikanten zijn druk bezig met de verschillende voorbereidingen voor Android 10. Zo ook Samsung, daar worden voorbereidingen getroffen voor het beta-programma van Android 10. De Samsung Galaxy S10-serie gebruikers kunnen zich binnenkort aanmelden voor het beta-programma voor Android 10. Hierbij wordt ook de nieuwe One UI 2 skin geleverd; welke ook met nieuwe functies en verbeteringen zal komen. Welke dit precies zijn, moet later bekend worden.

Galaxy S10 beta Android 10 korea

Vooralsnog lijkt de beta zich in eerste instantie te richten op gebruikers in Zuid-Korea. Eerdere beta-programma’s kwamen ook naar Europa; waaronder het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Nederland viel hiermee buiten de boot. Het is niet bekend of Nederlandse bezitters van de Galaxy S10, S10+ en S10e binnenkort toch wel mee kunnen doen.

De mededeling over de start van het beta-programma is gedaan in de Koreaanse versie van de Samsung Members app. Helaas ontbreekt er nog meer informatie, zoals bijvoorbeeld de releasedatum. Wel spreekt de fabrikant over ‘Coming Soon’, dus waarschijnlijk zullen we op korte termijn al wat meer te weten komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 638,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel