Samsung verkoopt 5 miljoen exemplaren van Galaxy S8 in minder dan een maand

In minder dan een maand tijd heeft Samsung erg goede zaken gedaan met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Volgens de laatste berichten zijn er al miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan.

Galaxy S8: 5 miljoen keer verkocht

Samsung kwam eind vorig jaar negatief in het nieuws door ontploffende Galaxy Note 7-exemplaren. Dit was ook de reden waarom de S8 langer op zich liet wachten; alles moest goed getest worden. Nu lijkt het erop dat de consument alle vertrouwen heeft in het bedrijf, want Samsung zou erg goede zaken doen met het nieuwe vlaggenschip.

Samsung Galaxy S8 5 miljoen keer verkocht

De Koreaanse fabrikant heeft bevestigd dat er in minder dan een maand tijd 5.000.000, ofwel 5 miljoen, exemplaren verkocht zijn van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het is niet duidelijk hoeveel exemplaren er van welk model zijn verkocht. De S8 is voorzien van een 5,8 inch display, de S8+ van een 6,2 inch.

Op dit moment testen we op de redactie de Samsung Galaxy S8+ en binnenkort lees je hierover onze uitgebreide review. We hebben wel vast een interessant overzicht met meer dan 41 Galaxy S8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel