Samsung Galaxy S8 update brengt fix voor rode gloed; nu beschikbaar in Nederland

Er is een nieuwe update beschikbaar in Nederland voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Bij verscheidende exemplaren is er sprake van een rode gloed over het beeldscherm en met de nieuwe software-update wordt hiervoor een oplossing geboden.

Galaxy S8 rode gloed update

Samsung rolt een nieuwe update uit in Nederland voor de Galaxy S8 en S8+. In verschillende landen werd de update in de afgelopen dagen al uitgerold, en nu dus ook in Nederland. De update betreft een oplossing voor het probleem met de rode gloed bij de Galaxy S8 (Plus).

Samsung Galaxy S8 rode gloed update

Na de update is het mogelijk om de kleurbalans aan te passen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor koude kleuren of juist warme kleuren. Ook de tinten van bijvoorbeeld het blauw, groen en rood kun je vanaf nu aanpassen bij de scherm-modus instellingen.

De update brengt ook direct de beveiligingsupdate van april 2017. Deze dicht enkele tientallen lekken en kwam eerder al voor verschillende andere toestellen beschikbaar en nu dus ook voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Zoals gezegd wordt de Samsung Galaxy S8 en S8+ update vanaf nu uitgerold in ons land. Dit gebeurt OTA en betekent dat je hem zonder tussenkomst van computer kunt installeren op je toestel. Hiervan krijg je automatisch een melding, maar je kunt ook handmatig controleren of de update beschikbaar is voor je toestel. Ga hiervoor naar instellingen > over het toestel > software-update > nu bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Bedankt voor de screenshots, Henk

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel