Galaxy S8 toont in sommige gevallen problemen met draadloos opladen

Verschillende gebruikers maken melding van problemen met het draadloos opladen van de Samsung Galaxy S8. De smartphone zou niet in ieder geval daadwerkelijk opgeladen worden. Naast wireless charging kun je de S8 ook opladen via de USB Type-C poort.

Galaxy S8 problemen met draadloos opladen

Het draadloos opladen van de Galaxy S8 is één van de key-features van de nieuwe high-end smartphone van het toestel. Naast het draadloos opladen kan de telefoon ook opgeladen worden middels een USB Type-C kabel. Echter melden sommige gebruikers dat het draadloos opladen niet altijd mogelijk is.

Samsung Galaxy S8 draadloze oplader

Zowel standaard Qi en PMA-opladers lijken geen problemen op te leveren. Echter is dit wel het geval bij sommige draadloze opladers, waaronder enkele wireless chargers van Samsung zelf. Daarbij lijkt het probleem tevens alleen op te treden bij opladers die voor de lancering van de Galaxy S8 zijn verschenen. De officiële S8 draadloze oplader, zoals we die hebben besproken in ons overzicht met Galaxy S8 accessoires, levert geen problemen op.

De Galaxy S8 kwam eerder negatief in het nieuws omtrent een rode gloed in het scherm. Echter wordt dit opgelost met een software-update die spoedig moet verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel