‘Samsung gaat vier modellen van Galaxy Note 10-serie presenteren’

Samsung komt later dit jaar met de introductie van de Samsung Galaxy Note 10. De smartphoneserie zal niet zoals eerder uit één model bestaan, maar uit vier verschillende modellen.

Vier Galaxy Note 10-modellen

Er gaan berichten rond over de nieuwe Samsung Galaxy Note 10. Samsung zou van plan zijn om vier verschillende modellen uit te brengen van de Note 10 reeks. Naast een normaal model, zou Samsung ook een meer compacte versie van het toestel willen presenteren. De kans is daarbij aanwezig dat deze ook over een S Pen zal beschikken, al ontbreekt nog verdere informatie hierover. De compacte versie zou zeker ook voor de Europese markt bedoeld zijn, zo meldt de bron.

Galaxy note 10 concept

Het compactere model zou beschikken over een 6,28 inch display, het grotere model over een 6,75 inch display. De twee andere modellen zijn nagenoeg hetzelfde, maar beschikken over 5G-ondersteuning. De andere twee modellen bieden enkel 4G-support. Er gaan geruchten rond dat de Galaxy Note 10 zonder fysieke knoppen zal verschijnen, maar informatie ontbreekt hierover.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel