Samsung Galaxy A40 voor 250 euro uitgebracht in Nederland

Samsung heeft stilletjes een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Nadat we eerder al de Galaxy A50 zagen, is het nu de beurt aan de Galaxy A40. De smartphone is vanaf nu te koop.

Galaxy A40 in Nederland

De Samsung Galaxy A40 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp. Het is een beetje raar gegaan rondom de introductie van het toestel. De smartphone dook in maart op in lekken; een aantal dagen later was de introductie daar van het toestel. Nu is hij dus al verscheept naar de verschillende verkooppunten in Nederland.

Samsung Galaxy A40

Het toestel wordt geplaatst in het mid-end segment met een prijskaartje van rond de 250 euro. Dit is een nette prijs, waarvoor je vrij veel smartphone krijgt. De smartphone heeft een 5,9 inch AMOLED Full-HD+ beeldscherm met druppel-notch, met 25MP camera, en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Aan de achterzijde is ook de 16 megapixel + 5 megapixel dual-camera te vinden. Er is natuurlijk 4G en ook NFC mag niet ontbreken op de Galaxy A40.

Aan boord van de Samsung Galaxy A40 is een snelle Exynos 7885 octa-core processor, 4GB RAM-geheugen en 64GB opslagruimte. Dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Er is daarnaast een 3100 mAh accu en natuurlijk Android Pie.

Je kunt het toestel vanaf nu aanschaffen voor zo’n 249 euro in verschillende mooie kleuren; koraal (oranjeachtig), blauw, zwart en wit. De smartphone is verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue, Mobiel, MediaMarkt en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel