Scan-app Scanbot 6.5 uitgebracht met verbeterd design en nieuwe functies

Gemakkelijk een document scannen via je smartphone? Dan is Scanbot één van de apps die je zal tegenkomen in de Play Store. En vandaag hebben ze Scanbot 6.5 beschikbaar gemaakt met een aantal interessante wijzigingen. Zo ook een aantal functies waar veel om gevraagd werd door de gebruikers van de app.

Scanbot 6.5

Je camera in je smartphone kan tegenwoordig veel meer dan alleen foto’s maken. Verschillende applicaties maken het mogelijk om documenten te scannen en op te slaan. Zo ook met de app Scanbot. Nu is Scanbot 6.5 uitgebracht die voorzien is van verschillende verbeteringen en een aantal nieuwe functies.

Scanbot 6.5

Google Drive

Iedereen die gebruik maakt van een Android telefoon heeft wel eens met Google Drive te maken gehad. Steeds meer apps beginnen gebruik te maken van de mogelijkheid om gegevens via Google Drive te synchroniseren. Nu kan je Google Drive apparaat-synchronisatie gebruiken in Scanbot 6.5.

Gebruikersinterface

Sommige apps zitten vol met functies, maar daardoor zie je mogelijk als gebruiker door de bomen het bos niet meer. Daarom heeft Scanbot bij deze update veel aandacht besteed aan het gebruik van de app, waarbij deze makkelijker te bedienen is. Volgens de ontwikkelaars is dit van de camera tot aan de lijst met gescande documenten toe gebeurd. Kortom; de hele app is nu prettiger in gebruik.

Scanbot 6.5

Samenvoegen en klonen van documenten

Als je naast het scannen van bestanden met je telefoon deze documenten ook graag samenvoegt en kopieert, dan voegt deze update handige nieuwe functies toe. Door middel van de samenvoeg-functies kan je meerdere PDF documenten samenvoegen tot één groot PDF document. Volgens de ontwikkelaars is er veel om deze nieuwe functie gevraagd door de gebruikers van Scanbot. Ook geven ze aan dat er nog een aantal kleine wijzigingen zijn doorgevoerd.

Downloaden

Je kunt Scanbot 6.5 downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

SwiftScan: Scan PDF-documenten
SwiftScan: Scan PDF-documenten
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel