Schoolagenda Pro app tijdelijk gratis: handige agenda-app voor scholieren

De tijd van papieren schoolagenda’s is toch wel voorbij en vaak wordt de agenda op de smartphone gebruikt. Echter verlies je misschien hierdoor toch het overzicht. Dan is de applicatie Schoolagenda Pro misschien de oplossing. Tijdelijk is deze handige schoolagenda-app gratis te downloaden en biedt handige extra opties.

Schoolagenda Pro

Met de Schoolagenda Pro app heb je toegang tot een agenda-app die op scholieren en studenten is gericht. Het geeft je de mogelijkheid om het lesrooster in te voeren en vakken op te slaan. Daarbij krijg je in de app een overzichtelijke lijst te zien met de gebeurtenissen zoals examens, toetsen en huiswerk.

Je kunt gebruik maken van de tijdsplanner en je kunt voltooide taken afvinken in de app. Daarbij is het mogelijk om rapportcijfers in te voeren zodat je via de Schoolagenda Pro app kunt zien hoe je er voor staat. Normaal kost de Pro-versie van de app app €1,99, maar nog tot en met dit weekend is hij gratis beschikbaar. Via onderstaande button kun je de app via de Play Store downloaden.

Schoolagenda Pro
Schoolagenda Pro
Ontwikkelaar: Claudivan de Carvalho
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel