Its Study Time app helpt je met het concentreren op het leren voor school

Heb je als doel om volgend schooljaar écht goed je huiswerk te maken, of wil je je voorbereiden op de herexamens? Met de app Its Study Time moet je echt weer gemotiveerd worden om geconcentreerd te studeren.

Its Study Time app

Een nieuwe app van Nederlandse bodem is Its Study Time. We werden getipt over deze app, en deze applicatie komt uitstekend van pas tijdens de (her-)examenperiode. Ook voor degenen die volgend jaar weer naar school moeten, is deze app wellicht het installeren waard. Volgens de student die de app heeft gemaakt, had hij moeite zijn concentratie erbij te houden en dus bedacht hij deze app.

Its Study Time app

Met Its Study Time moet afleiding tijdens het leren tot het verleden horen. Er zijn drie opties aanwezig in de app; Studeer Countdown, Studeer Stopwatch en Studeer Pomodoro. Met de countdown kun je aangeven tot welk moment je wilt gaan leren. Terwijl de app aftelt worden alle meldingen en telefoontjes gedempt zodat je hierdoor niet afgeraakt raakt.

Its Study Time app

De andere functie; Studeer Stopwatch, laat je zoals de naam al aangeeft de stopwatch starten. Kijken hoe lang je het volhoudt! Tussendoor kun je wel pauzeren en worden meldingen tegengehouden door de app. Met Studeer Pomodoro wordt de pomodoro-techniek gebruikt. Een vaste tijd (bijvoorbeeld 25 minuten) blokken, gevolgd door een korte pauze zou goed zijn voor het brein. Natuurlijk dempt ook in deze stand de app je notificaties.

Studeer app

De Its Study Time app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Leestip: Weer naar school: 8 beste scholieren-apps

Its Study Time - Studeer effectief
Its Study Time - Studeer effectief
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel