Shazam 8.3.1 introduceert vernieuwde songpagina met strak design

Shazam is voorzien van een update waarbij verbeteringen in het design zijn doorgevoerd. De songpagina is van een nieuwe lik verf voorzien waarbij er je een hoop nieuwe mogelijkheden krijgt. Denk aan songteksten, video’s en meer.

Shazam 8.3.1

In de Google Play Store is een update te vinden voor de muziekherkennings-app Shazam. In Shazam 8.3.1 is de songpagina verbeterd met een nieuw design. Een resultaat van een nummer wordt voortaan in full-screen venster geopend waarbij je kunt swipen door de verschillende tabbladen met mogelijkheden. Hieronder zie je links de screenshot van Shazam vóór de update, rechts de nieuwe versie.

Je begint bij het startscherm waarbij een grote foto opduikt. Daarbij kun je op de foto tikken door informatie te zien; bijvoorbeeld de verschijningsdatum van het nummer en de datum waarop je het nummer Geshazamd hebt. Onderin beeld vind je mogelijkheden om de muziek te kopen via Play Music of te beluisteren via diensten als Spotify of Deezer.

Swipe je, dan krijg je nog meer mogelijkheden. Indien beschikbaar krijg je de songteksten te zien van de track. De andere tabbladen geven je toegang tot de video met het nummer, de topsongs van dezelfde band of artiest en gerelateerde nummers.

De update naar Shazam 8.3.1 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store en te downloaden via onderstaande button.

Shazam
Shazam
Ontwikkelaar: Apple Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel