Snapchat 9.45 krijgt nieuwe filters en Shazam integratie

Snapchat heeft naast groep-chats ook andere nieuwe functies gekregen. De app met versienummer 9.45 bevat nieuwe filters en Shazam integratie. Daarmee is de chat-app nog uitgebreider dan gisteren gedacht werd.

Snapchat 9.45 met Shazam

In Snapchat kun je nu ook muziek ontdekken dankzij de integratie van Shazam. Als je een Snap gaat maken kun je door de opname knop ingedrukt te informatie krijgen over de artiest en titel van het liedje dat je draait. Waarom Snapchat een Shazam knop heeft ingebouwd is onduidelijk, gebruikers zijn waarschijnlijk sneller met het ontdekken van muziek via de normale Shazam app.

Snapchat 9.45 Shazam

Nieuw zijn ook een aantal filters die je kunt gebruiken voor het versieren van je Snap. Het verfkwast icoontje maakt van je Snap een heus kunstwerk. Ook de nieuwe knip-tool laat je een gedeelte van een gemaakte snap gebruiken voor een sticker.

Snapchat 9.45 filters

Gisteren kreeg Snapchat al de mogelijkheid om groepsgesprekken te kunnen voeren met je vrienden. De nieuwe functies zitten eveneens in deze versie. Heb je de update nog niet gedownload dan kun je dat nu doen via de Google Play Store.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel