SimCity BuildIt voor Android uitgebreid na update

De game SimCity BuildIt is voorzien van een nieuwe versie. Dankzij de update voor de simulatie-game is SimCity BuildIt van nog meer functies voorzien. We leggen je uit wat er allemaal nieuw is in SimCity BuildIt.

SimCity BuildIt

SimCity BuildIt is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Vanaf nu kan je in de Android-app van de game gebruik maken van een aantal uitbreidingen. Je kan de zogenoemde toren van ‘Dr. Vu’ upgraden, daarbij kan je de kracht van rampen bepalen. Je kan Vu-punten verzamelen en nieuwe rampen ontgrendelen. Je stad verruïneren door een ramp te veroorzaken kan overigens op nog meer manieren, want er zijn drie nieuwe ramp-mogelijkheden toegevoegd.

Simcity Buildit Android update

Verder kan je je SimCity stad voorzien van gebedshuizen. Je kan verder cadeaus verdienen door een vriend, onbekende of burgemeester Daniel te bezoeken. Andere verbeteringen die zijn doorgevoerd is de manier waarop de bevolking geteld wordt en je kan 16 extra prestaties behalen. Er zijn ook drie nieuwe weg-types toegevoegd waarmee je je wegen kunt aanpassen voor een betere doorstroming; boulevards, hoofdwegen en een weg met trams.

De nieuwe versie van SimCity BuildIt kan je downloaden via onderstaande button.

SimCity BuildIt
SimCity BuildIt
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel