Simple Gallery Pro en 5 andere toffe apps vandaag gratis in Play Store

Er zijn er een aantal interessante aanbiedingen afgeprijsd in de Google Play Store. Het is onder andere de populaire en goed beoordeelde galerij-app Simple Gallery Pro.

Simple Gallery Pro gratis

In de Google Play Store heeft ontwikkelaar Simple Mobile een aantal van haar applicaties in de etalage gezet. De geliefde galerij-app Simple Gallery Pro is alleen vandaag gratis, maar ook vijf andere apps kun je nu gratis voor je Android-device downloaden uit de Play Store.

Als eerst is er dus Simple Gallery Pro. Deze applicatie is erg populair door de uitgebreide mogelijkheden en dat er geen advertenties getoond worden of onnodige machtigingen nodig zijn. De galerij-app kan overweg met RAW, werkt met handige veeggebaren, heeft bewerk-tools, laat je foto’s beveiligen en werkt offline. Deze applicatie vind je ook terug in ons overzicht met 6 beste galerij-apps voor Android.

Simple Gallery Pro

Ook zijn er vijf andere tools afgeprijsd naar 0 euro. Denk aan een notitie-app, contacten-app, bestandsbeheerder en tekening-app. Het gaat om de volgende applicaties van dezelfde ontwikkelaar;

De aanbieding is alleen vandaag. Normaal kosten de apps je ook al niet veel geld; de losse prijs bedraagt 69 eurocent per applicatie.

Eenvoudige Galerij Pro: Fotos
Eenvoudige Galerij Pro: Fotos
Ontwikkelaar: Simple Mobile Tools
Prijs: € 0,79
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel