Provider Simyo verlaagt (tijdelijk) prijzen van 1GB en 4GB databundel

Telecomprovider Simyo heeft bekend gemaakt dat het de prijzen voor verschillende internetbundels een paar euro per maand voordeliger maakt. Dankzij de aanbieding kost de 1GB bundel slechts 4,00 euro per maand. Daarbij is ook de bundel met 4GB in prijs verlaagd.

Simyo prijsverlaging internetbundels

De internetbundels van telecomprovider Simyo zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Volgens de provider gaat het om een aanbieding die loopt tot en met 31 juli 2018. In totaal biedt Simyo vier verschillende databundels aan, variërend van 1GB tot 8GB. De bundel met 1GB en bundel met 4GB data is nu in prijs verlaagd met enkele euro’s.

Kies je voor een contract die je maandelijks op kunt zeggen, dan betaal je 5,00 euro per maand voor de 1GB bundel en 11,00 euro voor de 4GB bundel. Wanneer je kiest voor een jaarcontract ligt dit bedrag nog een euro per maand lager. De 2GB blijft bij een maandcontract 10,00 euro per maand kosten, de 8GB bundel verandert ook niet in prijs en blijft 17,00 euro per maand. Hierbij is het kiezen van een belbundel wel verplicht.

Alle internetbundels van Simyo geven toegang tot 4G internet. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN. De actie-aanbieding geldt net zolang totdat je zelf weer van bundel wisselt. Eenmalig betaal je 14,99 euro aansluitkosten. Je kunt het sim-only abonnement direct afsluiten via de website van Simyo.

Lees ook

Reageer op dit artikel