Simyo komt met 8GB-bundel en maakt verschillende bundels goedkoper

Telecomprovider Simyo heeft wijzigingen aangekondigd voor de databundels die klanten kunnen kiezen. Het assortiment van databundels wordt uitgebreid met de 8GB bundel en daarnaast worden prijzen van andere bundels verlaagd.

Simyo 8GB bundel

Klanten die graag gebruik maken van mobiel internet kunnen bij telecomprovider Simyo nu terecht voor een nieuwe databundel. Het is vanaf nu mogelijk een abonnement af te sluiten met een bundel van 8000 MB, ofwel 8GB. De bundel kost bij een maandelijks opzegbaar contract 17,00 euro per maand en bij een 1-jarig contract 16,00 euro per maand.

Simyo verlaagt daarnaast de prijzen van de twee grotere databundels. De bundel van 1GB blijft 8,00 euro per maand kosten bij een maandelijks contract, en 7,00 euro p/m voor een jaarcontract. Voor een bundel van 4000 MB betaal je voortaan drie euro per maand minder; 13,00 euro p/m (maandcontract) of 12,00 euro p/m (jaarcontract). Bij de 2000 MB bundel betaal je €1,00 per maand minder en ga je 10,00 euro p/m (maandcontract) of 9,00 euro per maand betalen (jaarcontract). De bundel van 1000 MB blijft hetzelfde geprijsd; 8,00 euro bij een maandcontract en maandelijks 9,00 euro bij een jaarcontract.

Een andere prijsverlaging zien we bij de bundel met onbeperkt bellen & sms. Hiervoor betaal je ook een euro minder. Voor een maandcontract is dit 12,00 euro per maand, voor een jaarabonnement 11,00 euro per maand. Bij alle databundels is 4G-gebruik inbegrepen. Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk. Klanten die daarnaast thuis internet en tv hebben van KPN, krijgen dubbele bundels.

De nieuwe bundels zijn af te sluiten via de Simyo app voor huidige klanten. Nieuwe klanten kunnen het sim-only abonnement afsluiten via de website van Simyo. De nieuwe prijzen zijn ook verwerkt in onze onafhankelijke tool voor sim-only vergelijken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel