KPN geeft klanten 5GB gratis internet, e-books en films voor december

Net als vorig jaar krijgen KPN-klanten ook dit jaar weer een verrassing van hun provider. Deze verrassing zal voor de feestmaand december goed van pas komen, want klanten krijgen 5GB gratis internet. Daarbij krijgen klanten nog meer extra’s zoals gratis e-books en gratis films.

KPN: 5GB gratis internet

KPN verrast haar klanten met een nieuwe december actie. Klanten met een abonnement krijgen 5GB gratis internet die zij kunnen gebruiken. KPN wil op deze manier haar klanten bedanken voor het vertrouwen in 2017. De 5GB wordt automatisch toegevoegd aan je huidige databundel, hiervoor hoef je niks te doen. Je ontvangt een SMS als de 5GB is bijgeschreven; dit is uiterlijk 7 december.

Deze internetbundel kun je ook in het buitenland gebruiken; binnen de EU. Dit dankzij de nieuwe roamingregels. Daarbij laat KPN ons wel weten dat je eigen internetbundel eerst aangebroken wordt en daarna de 5GB pas wordt verbruikt.

Nog meer cadeaus

De groene provider geeft daarbij ook nog andere cadeaus weg. Klanten met een mobiel abonnement ontvangen naast de 5GB internet ook nog 3 gratis e-books. Hiervoor mag je zelf er drie kiezen uit een voorgeselecteerde lijst met toptitels bij Bol.com. Klanten ontvangen hierover een e-mail of brief met een unieke code. Om de boeken op je smartphone of tablet te lezen kun je de bol.com Kobo leesapp gebruiken.

Daarbij krijg je ook 5 topfilms die je kunt kijken via de iTV app, via Interactieve TV of via interactievetv.nl. Je hebt vervolgens heel de maand december de tijd om de films te bekijken. De films die je kunt bekijken zijn;

  • Collateral Beauty
  • Fantastic Beasts and Where to Find Them
  • Moonlight
  • Hacksaw Ridge
  • Casper & Emma De Bergen In.

De actie geldt de hele maand december tot en met 31 december 2017. Klanten worden automatisch op de hoogte gebracht van hun cadeau van KPN.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel