Skype 5.2: foto’s delen met offline contacten

Skype heeft een nieuwe versie van haar Android applicatie uitgebracht. Met versie 5.2 van de Skype app kun je nu foto’s delen met offline contacten.

Skype is een populaire Voice-over-IP dienst die sinds 2011 in handen is van Microsoft. Met de recent uitgebrachte versie van Skype voor Android is het mogelijk om foto’s te delen terwijl je contactpersoon offline is. Deze functionaliteit moet het makkelijker maken om even snel een foto te delen met die ene persoon aan de andere kant van de wereld.

skype-offline-pics2 skype-offline-pics
Naast het verbeteren van deze functionaliteit is ook de Picture in Picture functie toegevoegd voor smartphones. De Picture in Picture functie was al aanwezig op tablets, met deze feature kun je ongestoord je smartphone gebruiken tijdens het videobellen.

Verder heeft Skype diverse snelheidsverbeteringen doorgevoerd in het laden van de chats. Ook is de belkwaliteit onder handen genomen in het geval van slechte dekking of wanneer je het GPRS/Edge netwerk gebruikt. Uiteraard kun je Skype gratis downloaden vanuit de Google Play Store.

Skype
Skype
Ontwikkelaar: Skype
Prijs: Gratis+

Bron: Skype Blog

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel