Slack neemt slimme mail-app Astro over, dienst gaat op zwart

Slack heeft de intelligente mail-app Astro overgenomen. De applicatie werd met regelmaat bijgewerkt met updates en was onder een grote groep gebruikers geliefd. Nu Slack de dienst heeft overgenomen, gaat de dienst al heel snel op zwart en is hij uit de Play Store verwijderd.

Slack neemt Astro over

Een slimme mail-app genaamd Astro. Er waren een groot aantal functies beschikbaar, zoals het snoozen van mail en een prioriteit inbox. Het waren functies die later ook beschikbaar kwamen in Inbox by Gmail; een mail-app die ook stopt. De mail-app had een robot aan boord, die ervoor zorgde ervoor dat belangrijke berichten automatisch bovenaan werden getoond. Ook was er integratie voor verschillende diensten zoals Slack.

Astro Mail kalender

Nu komt er echter een eind aan het verhaal. Mail-app Astro is overgenomen door Slack en per direct uit de Google Play Store gehaald. Gebruikers die de app nu nog hebben, kunnen de app nog heel even gebruiken; op 10 oktober stopt de werking ervan.

Waarom Slack deze stap kiest, is een beetje gissen. Wellicht werkt Slack aan een eigen oplossing voor e-mail die geïntegreerd kan worden in het eigen platform. Mocht je op zoek zijn naar een andere app, dan is het wellicht verstandig op korte termijn even een zoekopdracht naar mail-apps te wagen in de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel