Smart Launcher 3 Pro en Bridge Constructor Playground afgeprijsd naar 10 eurocent in Play Store

In de Google Play Store zijn weer een tweetal applicaties afgeprijsd. Deze keer is het de strakke launcher ‘Smart Launcher Pro 3’ en de game Bridge Constructor Playground. Beide toepassingen zijn in prijs verlaagd naar 0,10 eurocent.

Smart Launcher en Bridge Constructor

Smart Launcher Pro 3 is in prijs verlaagd. Met deze applicatie geef je de interface van je smartphone een strakker uiterlijk. Smart Launcher laat je op maximaal negen verschillende schermen widgets plaatsen. Ook zijn er verschillende lay-outs en kan je met verschillende vingerbewegingen snel toegang krijgen tot apps en contactpersonen. Ook kan je kiezen uit tal van verschillende animaties, kan je gebruik maken van categorieën en biedt de launcher nog veel meer.

Smart Launcher Pro 3

Bridge Constructor Playground

Met de game Bridge Constructor Playground krijg je verschillende levels waarin je de beste tactiek voor een brug moet kiezen. Welke brug kies je? Welk bouwmateriaal gebruik je en hoeveel kan de brug belast worden? Je kunt bruggen plaatsen over de mooiste plaatsen en worden vervolgens onderworpen aan een stresstest. De game biedt uitgebreide mogelijkheden en genoeg ‘werk’ voor uren speelplezier.

Beide applicaties zijn te downloaden uit de Google Play Store voor 0,10 eurocent. Dit is een tijdelijke aanbieding dus download ze snel, via onderstaande button.

Smart Launcher 3 - Classic
Smart Launcher 3 - Classic
Ontwikkelaar: Smart Launcher Team
Prijs: € 6,99
Bridge Constructor Playground
Bridge Constructor Playground
Ontwikkelaar: Headup
Prijs: € 1,99

Lees ook

Reageer op dit artikel