Snapchat zet snaps van vrienden op de kaart met Snap Map

Snapchat heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee je vrienden zichtbaar worden op een wereldkaart met hun avonturen. Het inspireren om op avontuur te gaan is ook exact wat Snapchat met de nieuwe functie wil bereiken en met de zomervakantie voor de deur misschien nog net op tijd.

Snap Map

De Snapchat Snap Map opent door met twee vingers naar elkaar toe te knijpen, je krijgt dan een kaart te zien met iedereen die zijn of haar locatie deelt. Door op de Actionmoji, zo noemt Snapchat de gebruikers op de kaart, te tikken krijg je een recente Snap van diegene te zien. Natuurlijk kun je ook de kaart verder uitzoomen en bekijken wat je vrienden aan de andere kant van de wereld uitspoken.

Met het openen van de Snapchat applicatie wordt je Actionmoji automatisch bijgewerkt. Houd je Snapchat een tijd afgesloten dan wordt je locatie niet bijgewerkt en verdwijn je ook na verloop van tijd van de kaart. Zit je niet te wachten op het delen van je eigen locatie dan kun je deze functie ook uitzetten met de Ghost Modus.

Je krijgt de Snapchat kaart automatisch met de meest recente update van Snapchat. Via de Google Play Store kun je controleren of je Snap-app up-to-date is!

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel