Snapchat introduceert snap die niet verloopt en handige bewerk tools

Snapchat heeft haar applicatie uitgebreid met een aantal handige functionaliteiten voor haar gebruikers, waaronder de Magische Gum. Zo kun je nu een snap versturen die niet verloopt, op die manier kan iedere ontvanger naar je snap kijken wanneer hij of zij daar tijd voor heeft.

Snapchat gooit limiet overboord

Met de update voor Snapchat kun je nu naast snaps die na een uur verlopen ook snaps sturen die nooit verlopen. Daarnaast introduceert de app ook de mogelijkheid om een snap te herhalen, waarmee je kan aanpassen of een snap een keer te bekijken is of meerdere keren achterelkaar afspeelt. Na het bekijken van de snap wordt deze uiteraard weer verwijderd.

Snapchat 10.8

Naast het aanpassen van de limieten op tijd en het afspelen brengt Snapchat ook een nieuwe lay-out naar de tools. In het bewerk-venster van Snapchat kun je nu een Magic Eraser vinden bij de knip tool. Met deze Magic Eraser kun je objecten, personen of oneffenheden weggommen uit je snap.

De update voor Snapchat is nu beschikbaar in de Google Play Store, de update heeft versienummer Snapchat 10.8 meegekregen.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel